صبح امروز شنبه ۲۱ بهمن ماه ۱۴۰۲، و همزمان با نهمین روز از دهه مبارک فجر، مرکز خدمات جامع سلامت عبد الله آباد، با اعتباری بالغ بر ۹۰ میلیارد ریال، از محل اعتبارات وزارت بهداشت و ۱۰ میلیارد ریال ثمره همراهی شورای اسلامی و خیرین نیک اندیش سلامت شهرستان، به بهره برداری رسید.
 رییس دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در آیین بهره برداری از این مرکز، بر محرومیت زدایی و عدالت در دسترسی به خدمات تاکید کرد.
 وی در ادامه، ضمن تشکر از همه دست اندرکاران ساخت این مرکز افزود: با افتتاح این مرکز، جمعیت پنج هزار نفری منطقه کم برخوردار عبدالله آباد، تحت پوشش خدمات بهداشتی و درمانی قرار خواهند گرفت.
 در ادامه مدیر شبکه بهداشت و درمان زبرخان، ضمن خوش آمد گویی، در سخنانی اهالی روستای عبدالله آباد را مردمی خونگرم و با صفا نامید و از همکاری های دکتر درودی، رییس دانشگاه علوم پزشکی نیشابور و معاونین دانشگاه، مجموعه شورای اسلامی و دهیاری، خیرین نیک اندیش سلامت، که همراهی خوب و ارزشمندی در تمام مراحل ساخت و تجهیز این مرکز داشتند تشکر و قدردانی کرد.
 دکتر حامد سلیمانی افزود: در ابتدای تاسیس شبکه مرکز خدمات جامع سلامت عبدالله آباد غیر فعال بود، و مردم شریف عبدالله آباد و روستاهای همجوار که جمعیتی قریب به ۵ هزار نفر را شامل می شد، جهت دریافت خدمات بهداشتی و درمانی مجبور به مراجعه به روستای جیلو و مرکز آزادگان نیشابور بودند، که با استقرار اولیه مرکز در محل ساختمان دهیاری عبدالله آباد، این جمعیت بصورت متمرکز کلیه این خدمات را در محل ساختمان دهیاری دریافت می کردند، که به حول و قوه الهی، با افتتاح این مرکز این خدمات در فضایی استاندارد و در شان مردم شریف این منطقه ارائه می‌گردد.
 این مراسم با حضور، ائمه جمعه شهرستان، فرماندار، بخشداران، دکتر مجید درودی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، به همراه معاونین توسعه، بهداشت، آموزش و تحقیقات و جمعی از مدیران دانشگاه، فتوحی، فرمانده سپاه شهرستان، و دیگر مسئولین ادارات زبرخان، برگزار شد.
 در پایان مراسم، دهیار و اعضای شورای اسلامی و جمعی از خیرین نیک اندیش سلامت این روستا مورد تقدیر قرار گرفتند.

 

 

1707596299022.jpg